Iepure Pamfil

Bun venit în lumea captivantă a columbofiliei, unde pasiunea pentru zboruri înalte și performanțe remarcabile se îmbină cu experiența bogată a unui expert în domeniu, Iepure Pamfil din Ciumbrud, județul Alba.🕊️ Membru Columbofil din 2003:
Cu o experiență îndelungată în această nobilă artă a porumbeilor voiajori, Iepure Pamfil a devenit membru columbofil încă din anul 2003. În decursul anilor, și-a consolidat cunoștințele și abilitățile, transformându-se într-un maestru în domeniu.

🏆 Palmares Uimitor:
Cu fiecare zbor, Iepure Pamfil a reușit să scrie istorie în columbofilie. Începând cu 2015, a dominat podiumul, ocupând mereu locul 1 pe județ la diverse categorii de zbor. De-a lungul timpului, a adunat victorii impresionante și a demonstrat constant excelența sa în competiții de mare anvergură.

🥇 Realizări Notabile:
Momentul de glorie a fost în 2022, când Iepure Pamfil a cucerit locul 1 provincial la maratonul tineret, dovedindu-și abilitățile excepționale. În anul curent, a continuat să cucerească cerul, obținând locul 2 național la maratonul Gold și locul 4 în lotul olimpic la general.

🌟 Specialist în Jocul la Natural:
Iepure Pamfil se distinge și prin abilitățile sale remarcabile în jocul la natural, o adevărată expresie a armoniei dintre om și porumbel.

Alătură-te în călătoria prin această lume fascinantă alături de iscusitul nostru coleg columbofil, Iepure Pamfil. Experiența sa vastă și succesul continuu fac din el o sursă inspirațională pentru întreaga comunitate columbofilă.

Iepure Pamfil - Ciumbrud , Alba