Termeni Si Conditii

Termeni și Condiții

Bine ați venit pe site-ul nostru web. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare de mai jos înainte de a utiliza acest site.

1. Acceptarea Termenilor

Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați și să fiți legat de acești termeni și condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site.

2. Utilizarea Site-ului

Acest site este destinat pentru uz personal și informativ. Nu trebuie să utilizați acest site în scopuri ilegale sau care ar încălca drepturile altor persoane.

3. Drepturile de Autor

Toate conținuturile, inclusiv textele, imagini, grafice și elementele media de pe acest site sunt protejate de drepturile de autor. Nu aveți permisiunea de a reproduce, distribui sau modifica conținutul acestui site fără acordul nostru scris.

4. Confidențialitate

Informațiile cu caracter personal pe care le furnizați în timpul utilizării acestui site sunt protejate conform politicii noastre de confidențialitate. Vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

5. Limitarea Răspunderii

Ne străduim să oferim informații corecte și actualizate pe acest site, dar nu putem garanta exactitatea sau actualitatea conținutului. Utilizarea informațiilor de pe acest site se face pe propria dvs. răspundere.

6. Legi Aplicabile

Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile statului. Orice litigiu legat de acești termeni și condiții va fi rezolvat în instanțele competente din Romania .

Acești termeni și condiții pot fi modificați sau actualizați de la timp la timp, și vă încurajăm să verificați periodic această pagină pentru a rămâne la curent cu orice schimbări.